Algemene Voorwaarden

Levering

Onze meubelen worden onbehandeld geleverd, tenzij je bij de bestelling aangeeft dat je de meubelen door ons wilt laten behandelen. De meeste meubelen worden geleverd als een bouwpakket, tenzij wordt aangeven dat dit niet zo is. De aangegeven prijzen zijn gebaseerd op het afhalen van de meubelen in onze winkel. Bezorgen is mogelijk tegen een meerprijs. In Nederland is dit maximaal €50,- (de Waddeneilanden uitgezonderd). Indien je de meubelen wilt laten bezorgen, dan worden ze afgeleverd op de begane grond. De levertijd van de meubelen bedraagt gemiddeld 2-4 weken (onbehandeld). Voor enkele meubelen geldt een levertijd van 4-6 weken. Als je de meubelen door ons wilt laten afwerken, dan hebben we daar ongeveer 2 weken extra tijd voor nodig.

Materiaal

Onze meubelen worden in massa met de hand gemaakt. Het kan wel eens voorkomen dat een stukje hout niet goed is geschuurd of geschaafd. Hout is een natuurproduct: noesten, wind- of droogscheurtjes, kleurnuances en oneffenheden kunnen dan ook voorkomen in onze meubelen.

Garantie

Om kromtrekken te voorkomen, moeten onbehandelde meubelen in zijn geheel dezelfde temperatuur hebben. Als je onze meubelen gaat behandelen, dien je bovendien het hout aan beide zijden gelijk te behandelen. Daarnaast is het bij kledingkasten belangrijk dat de deuren van de kast altijd gesloten zijn. Als je het hout goed heeft behandeld en het trekt toch krom, dan zorgen wij ervoor dat het omgeruild kan worden.

Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op!