Babymeubels van hout

Met onze babymeubels krijgt jouw baby de mooiste kamer die ook nog eens meegroeit met de leeftijd.

Onze meubels zijn duurzaam en te bewerken zoals jij wenst. Van Babyblauw tot stoer groen, van licht roze tot een fuchsia houtenmeubel. Ook blank laten is tijdloos.

Wij hebben al onze babymeubels in categorieën voor jou onderverdeeld zodat jij makkelijker het meubelstuk of de meubelstukken kunt vinden waar jij naar op zoek bent en die het best bij jouw baby passen.

Meubels van echt hout
Showroom in Meppel
20+ jaar meubelspecialist
null

Complete kamers

BEKIJK

null

Commodes

BEKIJK

null

Kledingkasten

BEKIJK

Al onze meubels zijn van duurzaam hout gemaakt. Indien gewenst kun je ook om aanpassingen vragen. Het bestellen van Blankhout Meubelhal heeft veel voordelen.

  • Uniek assortiment
  • Hout is bewerkbaar
  • Meubels gaan jaren mee
  • Uitstekende prijzen
  • Eigen fabrikaat
blankhout meubelhal

AL RUIM TWINTIG JAAR ERVARING IN GEPERSONALISEERDE BLANKHOUTEN MEUBELEN!

Wie wil er nou niet mooie massief houten meubels hebben staan. Wij leveren al ruim 20 jaar blankhouten meubels die lang mee gaan, die je zelf nog kunt personaliseren door het te behandelen met beits en lak, of verf.

Wil je advies over een meubel, of heb je speciale wensen, dan willen wij, Jan Ipe en Gerlinde je daar graag bij helpen. Jan Ipe is meubelmaker van beroep, Gerlinde is creatief in het combineren van meubels en kleuren om een kamer tot een mooi geheel te maken. Met onze blankhouten meubels, uit eigen fabriek, is er nog zo veel mogelijk.

over ons

Hulp of advies nodig?

Wij zijn 6 dagen in de week bereikbaar. Onze showroom is open van woensdag tot en met zaterdag.

Mail: [email protected]  Telefoonnummer: 0522-252671

Inspiratie

Meer inspiratie