Toebehoren

Koop je een blankhouten meubel, dan kan het zijn dat jij liever een andere kleur of een andere afwerking wilt. Daarom zijn er op onze website ook toebehoren verkrijgbaar. Hierbij kun jij bijvoorbeeld denken aan andere knopjes of greepjes voor op de deuren en laden. Of een extra beits, lak of olie, om het meubel bij te werken of een andere kleur te geven. En uiteraard zijn er ook nog losse artikelen zoals dekenkisten verkrijgbaar. jij vindt het hier bij het onderdeel toebehoren.

Meubels van echt hout
Showroom in Meppel
20+ jaar meubelspecialist
null

Meubelgrepen

BEKIJK

null

Kruishengen

BEKIJK

null

Beits

BEKIJK

null

Lak

BEKIJK

Al onze meubels zijn van duurzaam hout gemaakt. Indien gewenst kun je ook om aanpassingen vragen. Het bestellen van Blankhout Meubelhal heeft veel voordelen.

  • Uniek assortiment
  • Hout is bewerkbaar
  • Meubels gaan jaren mee
  • Uitstekende prijzen
  • Eigen fabrikaat
blankhout meubelhal

AL RUIM TWINTIG JAAR ERVARING IN GEPERSONALISEERDE BLANKHOUTEN MEUBELEN!

Wie wil er nou niet mooie massief houten meubels hebben staan. Wij leveren al ruim 20 jaar blankhouten meubels die lang mee gaan, die je zelf nog kunt personaliseren door het te behandelen met beits en lak, of verf.

Wil je advies over een meubel, of heb je speciale wensen, dan willen wij, Jan Ipe en Gerlinde je daar graag bij helpen. Jan Ipe is meubelmaker van beroep, Gerlinde is creatief in het combineren van meubels en kleuren om een kamer tot een mooi geheel te maken. Met onze blankhouten meubels, uit eigen fabriek, is er nog zo veel mogelijk.

Hulp of advies nodig?

Wij zijn 6 dagen in de week bereikbaar. Onze showroom is open van woensdag tot en met zaterdag.

Mail: [email protected]  Telefoonnummer: 0522-252671

Inspiratie

More photos