Over ons en wat we doen

Ben je op zoek naar robuuste tijdloze meubelen met een landelijke stijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Blankhout Meubelhal verkoopt blankhouten meubelen in alle soorten en maten. Je kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment meubelen, die bovendien erg leuk zijn geprijsd. In onze online webwinkel kun je de blankhouten meubelen gemakkelijk en snel vanuit je luie stoel bestellen. Als je de meubelen wat meer op je gemak wilt bekijken dan kan dat ook, kom dan gerust eens langs bij onze winkel aan de Molenstraat in Meppel!

Wij groeien met je mee

Van jong tot oud: voor elke leeftijd hebben wij prachtige blankhouten meubelen in ons aanbod. Zo hebben wij bijvoorbeeld leuke houten ledikanten voor je baby of mooie commodes voor in de babykamer. Of wat dacht je van een blankhouten schommelstoel of houten speelgoed voor in de babykamer? Ook wanneer je kind het ledikant is ontgroeid en je op zoek bent naar een blankhouten peuterbed of een bed op de groei, hebben wij verschillende modellen in ons aanbod. En voor stoere jonge meiden hebben wij erg leuke meidenkasten! Natuurlijk zijn we je niet vergeten: van slaapkamer tot woonkamer, bij ons vindt je prachtige meubelen om je huis sfeervol mee in te richten.

Meubelen naar uw wens

Bij Blankhout Meubelhal leveren we graag meubelen met een persoonlijk tintje. Daarom kun je bij ons de afmetingen en afwerking van de meubelen zelf bepalen, zodat het meubelstuk compleet naar je eigen smaak is. Zo kun je voor veel van onze kasten zelf de deurtjes kiezen, bijvoorbeeld met een klassieke of juist moderne uitstraling. Daarnaast kun je ook de afwerking van de meubelen zelf uitkiezen. Dit wordt vervolgens op professionele wijze door ons uitgevoerd. Wij kunnen de meubelen bijvoorbeeld voorzien van blanke lak of beits .  Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf de kwast pakken. Wij hebben verschillende soorten beits en lak  voor je op voorraad. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

over ons

Contact opnemen

Wij vinden het belangrijk om voor je klaar te staan. Wij kunnen je altijd helpen met vragen over producten of bestellingen. Heb je specifieke vragen of is er onverhoopt iets misgegaan? Onze klantenservice is via het contactformulier op de website bereikbaar. Je kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 06 – 151 288 54, mocht je bijvoorbeeld telefonisch ondersteuning nodig hebben bij de montage van de meubelen.